Роялті-фрі аудіотреки Depositphotos для вашої творчості та бізнесу

Про найбільший онлайн-банк креативних ідей Depositphotos ви чули точно. Глобальний проєкт об'єднує клієнтів 192 країн світу, пропонує 203+ мільйони файлів у різних форматах: фотографії, графічні шаблони, відео. У 2020 році безмежний простір творчих ідей поповнився колекцією музичних файлів. Як використовувати звуки з колекції Depositphotos Music для ваших ідей?

Оформіть підписку і завантажуйте будь-які аудіотреки

Автори розміщують свої твори в портфоліо Depositphotos та підписують ліцензійну угоду, за якою отримують винагороду за кожен завантажений трек. Ви оформлюєте за символічні гроші підписку на місяць чи рік і маєте доступ до 560К+ аудіотреків.

У колекції Depositphotos Music:

  • музика, звуки, спецефекти різної довжини, настрою, тональності;
  • будь-які жанри, від опери до хард-року;
  • звуки вулиці, природи, стихії, мелодійні переливи, рингтони.

Вибирати дуже легко: зручні фільтри допоможуть знайти потрібні мелодії за декілька кліків.

Де використовують аудіофайли Depositphotos?

На YouTube-каналі. Під час перегляду ролика люди відволікаються, звуки утримують увагу аудиторії. Вам потрібні брендові заставки та титри для кожного ролику. Знадобляться фони та звукові WOW-ефекти: сміх, оплески, реакція залу, комічні мелодії. Синергія відео і звуку посилює враження від кліпу, майстер-класу, відеоогляду.

В соціальних мережах. Особливий настрій сторіз, короткі музичні композиції в комбінації з інфографікою та статичними шаблонами.

У подкастах та аудіокнигах. Популярне спілкування з аудиторією вимагає делікатної добірки фонової музики, спецефектів і звукових акцентів, які «будять» слухачів.

На сайтах та в мобільних застосунках. Брендовий звук підвищує ваш статус в очах відвідувачів. Музика для головної сторінки, звук перегортання онлайн-каталогу, шелест купюр, дзвінок, підтвердження бронювання, мелодія в чаті — все працює на юзабіліті сайту та допомагає користувачеві.

У презентаціях. Перемикання сторінок та фонове супроводження зображення привертають увагу аудиторії.

В офлайн-ритейлі, спортклубах, ресторанах, готелях, розважальних комплексах: фірмові мелодії голосових повідомлень, рекламні блоки, музичний фон, анімація, івенти.

Для занять, вебінарів, семінарів і тренінгів. Підберіть особливий брендовий плейлист, придумайте музичні акценти, які автоматично будуть асоціюватися у слухачів саме з вами.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень