Ротару після виступу у Росії співатиме на концерті до Дня Незалежності. Відомий шоумен – проти

Кондратюк хоче в політику слідом за Зеленським, Притулою та Вакарчуком?

Фотоколаж - РБК-Україна
Фотоколаж - РБК-Україна

Ігор Кондратюк розкритикував виступ Софії Ротару в російському Сочі на музичному фестивалі «Нова хвиля», якраз за кілька днів до участі в концерті в Києві, присвяченого до Дня Незалежності України. Ведучий і продюсер вважає, що організаторам шоу варто було б тепер не пускати народну артистку на сцену в Україні.

Про це Кондратюк написав у своєму Facebook:

 - При всій повазі до легендарності Софії Михайлівни Ротару, після її недавнього виступу на «Новій хвилі» в Сочі - курорті країни-агресора, я б не випускав її на сцену концерту до Дня Незалежності.

 

Під час війни не можна одночасно виступати і для окупантів, і для жертв агресії.

Також він висловив думку, що подібній практиці могло б покласти край ухвалення закону про колаборацію.

Користувачі мережі в коментарях до посту Кондратюка почали дискусії щодо застосовуваної в країні вибірковості до заборон/дозволів на виступи українських артистів, які продовжують активно гастролювати в Росії.

  • Я вже заплуталася. Ротару не пускати, Лорак і Меладзе пускати... Я хз як це працює.
  • Мене, як завжди, найбільше «вкур*лює» вибірковість застосування норм законодавства в нашій країні. Розважала в Криму - до побачення, не в'їзд. Інакше чому тоді не можна в'їжджати іншим Земфірам?
  • Чесно, кого б я залишив у цьому концерті, то Софію Ротару, але з умовами, і ці умови повинні озвучувати організатори... Всім іншим, підозрюваних в любові до Росії - до побачення!
  • Лорак вже виступила в Одесі, тому очікувати змін не варто...

Раніше повідомлялося, що Ігор Кондратюк «розніс» тезу про культуру поза політикою, та різко розкритикував українців, які лояльні або підтримують країну-агресорку Росію.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень