Російський журналіст захворів на COVID-19 після щеплення «Супутник V»

Він вважає, що вакцина не подіяла

Коронавірусом інфікувався російський журналіст Олексій Пивоваров.

Інфекцію він «підхопив» через два місяці після щеплення експериментальною вакциною виробництва РФ «Супутник V». Про це він повідомив у Twitter.

Він вважає, що вакцина не спрацювала або то було плацебо.

Оскільки вже багато хто знає, вважаю правильним написати про це: я захворів на коронавірус. 

 

Ось – дослідним шляхом встановив, що це було плацебо. Або «Супутник» у моєму випадку не спрацював. Загалом, подав тепер заявку на вступ до Клубу тих, хто перехворів. Самопочуття – цілком терпиме, – написав Олексій Пивоваров.

До слова, першу російську вакцину від коронавірусу «Супутник V» зареєстрували на початку серпня, її розробником назвали центр Гамалії. Препарат нібито створили на основі ДНК аденовірусу, і він повинен «формувати імунітет і від грипу, і від коронавірусної інфекції».

Крім росіян, вакцину випробовували також на білорусах – першу партію препарату в цю країну завезли наприкінці вересня. Ця вакцина досі не пройшла всіх стадій клінічних випробувань.

Учені у світі висловили стурбованість, що намір Росії впровадити вакцину проти COVID-19 «Супутник V» до проведення її повних випробувань може спричинити мутацію нового коронавірусу.

У Британії заявили, що клінічні випробування «першої у світі» російської вакцини проти коронавірусу дали сумнівні результати.

Джерело: obozrevatel

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень