Російський актор буде 8 років у колонії за вчинення смертельної ДТП

Загинув чоловік

Сьогодні, 8 вересня, у суді Москви винесли вирок російському актору Михайлу Єфремову. Його засудили до 8 років у колонії загального режиму. Артиста також зобов'язали виплатити 800 тисяч штрафу на користь старшого сина загиблого чоловіка.

Актора також позбавили водійських прав на три роки.

Як відомо, раніше прокурор попросив для Єфремова 11 років колонії загального режиму, зауваживши, що "звання артиста не дає права їздити за кермом п'яним".

Нагадаємо, що 8 червня цього року Михайло Єфремов у стані алкогольного сп'яніння влаштував ДТП у центрі Москви.

Позашляховик артиста перетнув подвійну суцільну і виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з фургоном. Водій фургона отримав важкі травми, від яких помер у лікарні.

Сам Єфремов майже одразу визнав свою провину і навіть одразу хотів потрапити у СІЗО. У відеозверненні до близьких загиблого актор сказав, що у всьому зізнається та не стане використовувати зв'язки, аби "відмазатись від в'язниці".

У ході слідства, окрім алкоголю, у крові актора були знайдені й сліди наркотиків. Згодом у захисту актора почали з'являтися докази, що за кермом у фатальний вечір був взагалі не Єфремов, а якийсь чоловік, який нібито зник з місця злочину. Навіть були й свідки, які запевняли, що Єфремова витягали з пасажирського сидіння.

Та під час чергового засідання суду минулого тижня Єфремов виступив із заявою, у якій заявив, що все ж таки визнає себе винним. 

Повідомляє ТСН

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень