Російський чемпіон ММА заявив, що росіяни в Україні «роблять те, що мають робити»

Каже, що у нього «серце боліло завжди» за Донбас

Російський боєць змішаних єдиноборств Володимир Мінєєв зізнався, що воює розвідником в Україні. Чемпіон AMC Fight Nights знову нагадав, що його брат загинув на війні на території іншої держави, а російські агресори в нашій країні «роблять те, що мають робити».

Про це представник рф розповів у коментарі пропагандистському інформаційному агентству ТАСС. Мінєєв, який вирішив балотуватися у депутати так званої Донецької народної республіки, заявив, що у нього «серце боліло завжди» за Донбас. При цьому він забув згадати, що саме росія розв'язала війну в цьому регіоні України, а зараз стирає з лиця землі цілі міста.

— Я стежив за тим, що відбувається у Донецькій народній республіці.
 
У цей час я займався становленням себе, у мене є сім'я. Але серце боліло завжди, не могло залишатися байдужим. Я розпочав свій курс зближення з Донбасом у 2018 році.
 
Коли почалася спеціальна військова операція (так у росії ганебно називають війну в Україні – ред.), на жаль, у моїй родині сталася трагічна подія – майже на самому початку я втратив брата.
 
Через рік я пішов служити добровольцем і зараз несу службу у лавах ЗС рф. Служу розвідником у підрозділі спецназу.
 
Я себе великим не вважаю. Ми робимо те, що маємо робити, – сказав Мінєєв.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень