Російські бізнесмени обговорюють оплату фізичного усунення путіна, - ГУР

То яка ціна питання?

Російські олігархи потерпають від санкцій та хочуть зупинити путіна. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

 - В Москві відбулась зустріч російського олігарха Петра Авена та казахського мільярдера Олександра Машкевича.

 

Під час зустрічі Авен відмітив, що російські олігархи вкрай роздратовані політикою путіна. Санкції, накладені на Росію та конкретних бізнесменів через війну в Україні, боляче вдарили по статках російських мільярдерів. 

 

 

Також йшлося про те, що представники російського великого бізнесу наразі шукають шляхи впливу на диктатора або на його близьке оточення з силового блоку. Але це ускладнюється тим, що путін перебуває в жорсткій ізоляції та практично нікого до себе не підпускає.

 

В першу чергу, олігархів, яких він вважає «ненадійними». Втім, великий російський бізнес вже готовий до найрадикальніших кроків. Окремі олігархи навіть обговорюють оплату фізичного усунення путіна, - йдеться у повідомлення ГУР.

Розвідка нагадує, що Петро Авен - російський політик та підприємець. Президент ВАТ Акціонерний комерційний банк «Альфа-Банк». За версією Forbes, у 2021 році посів 30-е місце у списку 200 найбагатших бізнесменів Росії, володіючи особистим статком у $5,3 млрд.

А Олександр Машкевич - казахський мільярдер, родом з Киргизії, громадянин Канади, проживає в Тель-Авіві. За версією Forbes, у 2016 році його статок складав $1,5 млрд

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень