Росіянин намагався провезти у Білорусь старовинні речі XIX-XX століть (ФОТО)

На Рівненщині співробітники спецслужби затримали на пункті пропуску «Городище» громадянина Російської Федерації, який намагався контрабандним шляхом перевезти до Республіки Білорусь старожитності.

Про це повідомляє прес-група УСБУ в Рівненській області.

Під час огляду легкового автомобіля зловмисника у багажному відділені правоохоронці виявили прихованими серед речей кілька десятків предметів старожитностей.

Зокрема чотири релігійні стародруки, одну ікону, твори літературного та музичного мистецтва, предмети та речі домашнього вжитку кінця XIX - початку XX століття.

Вилучені предмети направлено на проведення мистецтвознавчої експертизи.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 201 (контрабанда) Кримінального кодексу України, за яким передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з конфіскацією предметів контрабанди.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень