Росіяни цинічно вкрали трек у Skofka, який він присвятив загиблому другу зі Здолбунова (ВІДЕО)

Росіяни наклали на «кліп» символ Z та російський триколор

Український репер Skofka написав чуттєвий трек під назвою «Чути гімн», в якому йдеться про Ірпінь, Бучу та інші зруйновані окупантами міста. Саме цю пісню виконавець присвятив своєму другові зі Здолбунова Коноводову Валентину, який поліг у війні з окупантами.

Ця робота стала одним з найпопулярніших воєнних хітів 2022 року. Однак, росіяни не можуть вигадати нічого свого та крадуть пісні українських виконавців.

Про це розповів Skofka на своїй сторінці в Instagram.

Що росіяни зробили з піснею

У мережі з'явився трек під назвою «Выстоим». Його автор росіянин, який вкрав пісню у Skofka та наклав на неї свої жалюгідні слова.

— Наш бойовий товариш, боєць батальйону «Спарта» зробив крутий кліп про життя та службу у прифронтовому Донецьку, - пишуть окупанти під роликом на YouTube.

З перших секунд можна почути пародію на емоційний та правдивий трек «Чути гімн».

— До такого я не був готовий, - здивовано сказав Skofka.

Росіяни наклали на «кліп» символ Z та російський триколор. До того ж в самій пісні нерозбірливим голосом «співак» заспівав про свою «стійкість».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень