Репер зі Здолбунова мелодійно «рве» YouTube: орієнтується на Азамата з Росії, але валить виключно – українською (ВІДЕО)

Skofka розказав журналістам Рівного про «ключовий фактор»

Володимр Самолюк -- ліворуч і він же ж -- Skofka (праворуч)

Володимир Самолюк, більш відомий як Skofka, став справжнім музичним проривом на просторах України. І не лише.

Другий трек поспіль цього виконавця із Рівного/Здолбунова потрапляє до так званих «трендів українського Ютьюбу», що означає: музичне відео нашого земляка активно дивляться, коментують, лайкають та репостять.

Єдине варто зазначити, що це в обох випадках спільні роботи більш відомого гурту КАЛУШ та нашого земляка, проте з високою вірогідністю можна стверджувати, що саме партії/вставки від Skofka і роблять ці треки такими виразними, незвичними та популярними.

Трек, який зараз "рве" YouTube

У будь-якому випадку, журналісти Рівне Медіа отримали ексклюзивне інтерв’ю від Skofka. Подаємо його деякі ключові моменти:

У чому головний секрет такого потужного злету?

– Завжди так думав, а зараз і переконався в цьому, що головний фактор успіху – це якісна музика. Не в плані якості звуку, а в поєднанні всіх критеріїв – якості музики, звуку, тексту, виконання. Головне створювати дійсно класний контент, а все інше стається саме собою.

Самолюк -- ліворуч та з Вовою зі Львова, який у захваті від Skofka

Про те, що Skofka це український Азамат, або «Miyagi, який наївся українського борщу»

– Мене не дарма порівнюють з Miyagi, бо я дійсно дуже люблю слухати цього артиста. Знайомий з його творчістю ще до того як він став відомий і мав можливість з ним спілкуватись особисто та навіть обмінюватись новим матеріалом.

Вважаю його музику однією з найкращих у світі, тому коли мене рівняють з Азаматом, це не може не радувати.

Miyagi/Азамат -- Captain (Live)

Чому для Skofka принципово читати реп саме – українською

– Принципово, бо я чув багато поганого про український реп. І заяви про те, що реп українською не може звучати красиво, стали для мене – викликом. Так я це сприйняв, бо вірю, що український реп може бути класним, просто треба його зуміти зробити таким.

Так звідки Skofka родом – зі Здолбунова чи з Рівного?

– Я народився в Рівному, але SKOFKA – завдячує своєю появою на світ саме Здолбунову, бо саме там, у Здолбунові, я чудесним способом познайомився з українським репом. Ми з моїм найкращим другом знайшли тоді в Здолбунові диск, запустили його на комп’ютері, і почули близько сотні треків місцевих виконавців брутального репу на українській мові. І це так сильно нам сподобалось, що вже через тиждень ми вирішили спробувати зробити щось подібне. Звідти все й пішло.  

Володимир Самолюк у Здолбунові, де "народився" його Skofka

 У треці «Геть за забор» SKOFKA розповів, що є сином «мента». Як батько ставиться до творчості сина?

– Мій тато, як і всі, напевне, батьки, хотів тільки кращого для свого сина. З 2007 року, коли я був малим, та читав реп з матюками ні про що, йому, звичайно, складно було підтримувати мене у цьому – і це зрозуміло. Але з часом, коли я попри поради знайти стабільну роботу і не відволікатись на «репчік», все ж зміг зробити цей «репчік» дійсно музикою. В якийсь момент моя сестра включила батьку нову пісню, він подзвонив мені і сказав: «Сину, ти так класно співаєш, молодець! Зроби так, щоб всі були в шоці!», і я звісно ж прислухаюся. 

Дуже класний трек "Додому" набрав за червень та початок липня вже понад 2 330 000 переглядів

Чи став для SKOFKA реп способом заробітку грошей?

– Зараз я живу в Києві і працюю тільки на музику, але не сказав би, що вона на мене теж, оскільки грошей вистачає тільки на те, щоб можна було жити. Я свідомо вирішив піти з роботи, оскільки вона б не дала мені розкритись в музиці повністю, а відчуття, що я можу більше, було дуже сильним – і не тільки в мене.

Поряд були люди, які підтримували і давали впевненості на кожен важливий крок.

 

Альбом з Калушем буде дуже скоро, але це буде міні-альбом, в який будуть входити вже відомі треки, а також нові – не менш, а то й більш круті.

КАЛУШ і Skofka

Побажаємо нашому талановитому земляку в Києві – успіхів та удачі. В інтерв’ю, повну версію якого ви можете прочитати ТУТ, SKOFKA говорить про себе як про перфекціоніста. Це не дуже ґуд.

Наша порада – сміливо нехтувати – ідеальною досконалістю в продакшині:

Головне якісна музика і драйв. Їх SKOFKA – має і це, дійсно, ключовий фактор.

То ж з нетерпінням чекаємо нових робіт цього непересічного автора і музиканта.

Особливо – сольних.

Костя Культреґер

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень