Росія поставила до Криму п’ять видів нового озброєння

Тепер з півострова будуть керувати космічними апаратами

Центр далекого космічного зв'язку в анексованому Криму отримав 5 нових зразків озброєння із Російської Федерації. Планується, що у 2016 році він почне управляти супутниками.

Про це заявив начальник штабу 15-ї армії повітряно-космічних сил Росії (особливого призначення) генерал-майор Анатолій Нестечук, - інформує «Преса України».

«Поставлено п’ять нових зразків озброєння. Я думаю, що з наступного року ми почнемо з Євпаторії сеанси управління космічними апаратами», – зазначив він.

Нестечук додав, що зривів у виконанні планів немає. За його словами, до 2020 року гарантовано буде замінена вся система наземного контролю.

Підкреслимо, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявляв, що РФ системно розміщує наступальну ядерну зброю на території окупованого Криму.

Нагадаємо, канцлер ФРН Ангела Меркель впевнена, що Україна відновить суверенітет, але без Криму. За її словами, Кримський півострів так і залишиться під контролем Росії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень