Росія стягнула в Україну вже 97% своєї армії, – Міноборони Британії

«Потенційно їхня боєздатність знижена на 40%» (с)

У війні проти України росія залучила вже близько 97% своєї армії. Про це заявив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес.

За його словами, наступальна стратегія москви передбачала максимальну концентрацію зусиль з метою «пробити» оборону України. Однак максимум, чого домоглося російське командування – це дуже повільне просування вперед.

Те, що робить росія, намагаючись просуватися вперед, вона робить майже на рівні Першої світової війни, з рівнем виснаження і з показниками успіху, вимірюваними метрами, а не кілометрами, – зазначив Бен Воллес.

Він також зауважив, що Захід зміцнює власну безпеку тим, що допомагає Україні перемогти росію.

Якщо 97% російської армії зараз перебуває в Україні, з дуже, дуже високим рівнем відтоку особового складу, потенційно їх боєздатність знижена на 40%, а майже дві третини танків знищені або розбиті, це має прямий вплив на безпеку Європи, – каже Бен Воллес.

Джерело: УНІАН з посиланням на BBC Radio 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень