«росія спробує зробити крайній ривок», - Данілов

Саме з цим пов'язані кадрові зміни в командуванні рф

росія зараз готується до спроби зробити так званий крайній ривок. Саме із цим пов'язані кадрові зміни в командуванні рф.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав секретар РНБО Олексій Данілов:

- Розуміючи, що відбувається на росії, розуміємо, що вони матимуть спробу зробити так званий крайній ривок. Вони до цього готуються. Саме призначення герасимова говорить про те, що для них це останній дзвоник.

 

Після того вже не буде на кого міняти, не буде на кого списувати ті поразки, які вони обов'язково отримають на нашій території. Вони до цього готуються, і ми маємо до цього готуватися", - сказав Данілов.

Він зазначив, що такий «ривок» вони можуть зробити й на річницю повномасштабного вторгнення, бо для них такі дати є «сакральними» речами. Також, за його словами, це може статися і в березні.

Джерело: УКРІНФОРМ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень