На кордоні з Білоруссю військові Рівненщини посилюють оборону: Відомо, на кого оголосили «полювання» (ФОТО/ВІДЕО)

Також риють нові окопи

На півночі області оборонці провели спеціальні тренування. За ними особисто спостерігав командувач сил оборони генерал Сергій Наєв. Найбільше захисники відпрацьовують ліквідацію диверсійних груп.

Погодні умови та ландшафт Полісся не дозволяють ворогам легко зайти з Білорусі. Майже 90% кордону з Білорусією — ліси та болота. Уся лінія кордону, а це 229 км, замінована. Важка техніка може наступати лише кількома дорогами. І захисники мають план, як зупинити ворога.

- Щоб скувати його подальше просування, у кожному батальйоні підготували певну кількість мобільних вогневих груп, які будуть противника зустрічати, наносити ураження, — зауважив командир 104 бригади ТРО Олександр Цись.   

Сергій Наєв

Дії оборонців оцінював генерал – командувач Угрупування об’єднаних сил Сергій Наєв. Він заявив, оборону кордону від Білорусі військові постійно посилюють. Зокрема, будують нові фортифікаційні укріплення. І додав, на цей час безпосередньої загрози для України з півночі немає, хоча там проходять спільні навчання білоруських і російських військових.

- Все це виконується ними з певною метою. У тому числі з метою утримання наших сил тут і заборони їх перекидання на інші ділянки фронту, - наголосив командувач угрупування об’єднаних сил Сергій Наєв.    

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень