Робота Вертера «підгледіли» в італійському пopнo?

Все вже вкрадено до нас (с)

Хто з них Вертер?

Покоління 90-их добре пам’ятає культовий дитячий радянський фільм «Гостя з майбутнього» (1984), знятий за романом Кіра Буличова «Сто років тому вперед». Одним із найяскравіших персонажів був Вертер – робот-романтик кінця XXI століття. У книзі цього героя не було. Буличов, який працював над сценарієм фільму, придумав його разом з режисером Павлом Арсеновим.

Хоча, «придумав» – це сильно сказано. Образ Вертера повністю скопійований з італійських малобюджетних фантастичних треш-бойовиків  «Війна роботів» (1978) та «Звір у космосі» (1980).

Останній до того ж виявився порнофільмом.

Ось уривок із нього (дивіться сміливо, тут нічого такого, тільки роботи):

Але відмінність таки є. Імпортні роботи розмовляли й рухалися досить жваво і володіли серйозними бойовими навичками – вміли стріляти з бластерів і битися світловими мечами достоту як джедаї. Радянський Вертер, який з’явився тільки через кілька років після італійських прототипів, повністю втратив бойові навички, натомість набув певного романтизму і незграбну мову та ходу.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень