Робота в Польщі для українців: Що пропонують і скільки платять

Можна заробити щонайменше 4 долари за годину

З перших днів війни росії проти України Польща прихистила чимало українців. Деякі громадяни згодом повернулися додому, однак частина біженців залишилася за кордоном.

Нині люди продовжують активно шукати роботу та розглядають різні вакансії. Серед пропозицій багато робітничих спеціальностей.

Українським біженцям переважно пропонують роботу на фабриках та підприємствах. Їм платять щонайменше 4 долари на годину. Оплата праці залежить від кваліфікації. Наприклад, зварювальники отримують на 5-6 доларів на годину.

Багато компаній пропонують працівникам житло та оплачують його оренду або лише комунальні послуги. Аналітики радять приїжджати до невеликих міст, де більше виробничих підприємств. Там жінкам буде легше працевлаштуватися.

До слова, після 24 лютого ринок праці у Польщі просів на 20%. Найбільше постраждали важка промисловість, підприємства автомобільної та будівельної галузі відчувають нестачу чоловічих кадрів, оскільки 70% пропозицій іноземців орієнтовані саме на них.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень