Робіть «Добро на Різдво». Війна забрала тата братів Лебедів

Акція «Добро на Різдво» традиційно проводиться Рівненським Палацом дітей та молоді

ПДМ підготував розповідь про хлопчиків.

Тринадцятирічні брати Лебеді Роман та Богдан не стримують емоцій, коли говорять про тата. Його забрала неоголошена війна майже два роки тому.

А дитяча рана не зажила й досі.І щоразу проривається назовні слізьми

Хлопців нині виховує онкохвора мама. У Богдана астма, яка заважає займатися улюбленою справою - футболом. Проте він не здається. Разом з братом не просто ганяє м'яча у дворі, хлопцям доводилося навіть захищати футбольну честь своєї школи. Захоплення футболом передалося дітям від батька. Він збирав хлопчаків  у дворі ділив на команди і усі грали у футбол доки зовсім не стемніє.

Ще одне захоплення хлопчаків - малювання. Брати навчаються у художній школі. Мама з гордістю демонструє роботи синів. Каже, що інколи навіть відмовляє собі у ліках, аби лише купити дітям фарби. Та через їхню високу вартість діти вдома майже не малюють, економлять для занять в художці.

Малювання не єдине творче захоплення братів. Богдан навчився вишивати. А ще юні художники ліплять, створюють речі в стилі декупаж і не тільки. І як всі діти, брати Лебеді мріють про подарунки на Різдво.

Їм потрібні фарби, олівці, та папір, щоб малювати вдома, і звісно, новий футбольний м'яч.

Для мами зробити хлопчакам такі подарунки надто дорого. Грошей вистачає лише на необхідне. Тому організатори акції Добро на Різдво просять всіх небайдужих відгукнутися і перетворити мрії братів на  реальність. Як це зробити – дізнайтеся за номером телефону координатора проекту Палацу дітей та молоді098 23 33 549, або ж перераховуйте кошти на придбання подарунків на рахунок МГО «Сприяння позашкільній освіті», розрахунковий рахунок 26000000006551 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023 ЗКПО код ЕДРПОУ 22566386 з  призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

Робіть добро на Різдво!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень