Робіть «Добро на Різдво». Марина Усенко мріє …говорити

Акція «Добро на Різдво» традиційно проводиться Рівненським Палацом дітей та молоді

ПДМ підготував розповідь про особливу дитину Марину Усенко.

Дівчинці скоро виповниться десять років. Утім, вона майже не розмовляє та майже не розуміє звернену мову. У два з половиною роки їй поставили страшний діагноз - аутична поведінка та сенсорно-моторна алалія важкого ступеня, тобто відсутність розуміння розмовної мови.

Та це була не єдина біда, яка спіткала тоді сім'ю.

Незадовго до цього з татом Василем сталася трагедія - чоловік втратив зір і тепер має інвалідність.

Та попри все, тут вміють радіти життю, а особливо кожному новому кроку хворої донечки. Дівчинка дуже любить ліпити і має цілу колекцію пластилінових звірят. Можливо, на Різдвяне диво у цій родині чекає навіть не Марина, а її батьки - вони вірять, що їх донька таки навчитися розмовляти.

Зараз дівчинці потрібен планшет зі спеціальною програмою, яка допоможе їй розвивати мовлення, бо нині майже всі фрази, які використовує Марина, взяті з телевізора.

Якщо у вас є можливість допомогти цій життєрадісній дівчинці, дзвоніть до координатора проекту Палацу дітей та молоді за номером 098 23 33 549, або ж перераховуйте кошти на придбання подарунка на рахунок МГО «Сприяння позашкільній освіті», розрахунковий рахунок 26000000006551 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО 300023 ЗКПО код ЕДРПОУ 22566386 з  призначенням «Благодійні внески «Добро на Різдво».

Робіть добро на Різдво!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень