«Різдвяне диво»: ЖК «На Щасливому» влаштував свято, щоб врятувати маленьку Дану Прадунець (ФОТО)

Неймовірно святкова атмосфера

На святкування Різдва у ЖК «На Щасливому» зібралося чимало людей. Це свято  особливо люблять мешканці району, а відтак забудовник завжди яскраво виокремлює його серед інших.  

Від самого ранку працювала професійна сцена, тож батьки залюбки приводили дітей, аби вони показали свої таланти справжнього колядника на великій сцені. Усі охочі малюки виступали по одному та компаніями, і отримали за свій виступ смачний подарунок.

Атракції під єдиною назвою «Різдвяне диво» запрацювали на території ЖК «На Щасливому» з 12 грудня. Тут працювала резиденція Святого Миколая та Діда Мороза, де залюбки спілкувалися з дітками. Між іншим, від початку роботи резиденції, її відвідали понад 5 тисяч малюків. Батьки ж замість оплати послуг - переховували кошти, щоб врятувати  маленьку дівчинку. 

Це благодійна ініціатива Романа Куриса, спрямована на порятунок життя маленької Данусі Прадунець.

Дівчинка бореться з рідкісним нервово-м'язовим захворюванням. Ціна її життя вимірюється 2 мільйонами доларів, які батьки збирають за допомогою небайдужих.

Під час святкування у ЖК «На Щасливому» кожен міг засканувати QR-код і долучитись до збору коштів на порятунок життя дитини. При цьому кошти одразу зараховуються на рахунок батьків Данусі, без сторонніх зборів. 

На Різдво присутніх розважали популярні виконавці, а саме: дитячий хор із 23-х учасників, Єва Шмідт, Родічі, Лісова пісня, гурт «Баби», церковний хор, Галина Куришко. А по завершеню свята запалював публіку ді-джей.

Також впродовж свята працював лунапарк та будиночки зі смаколиками. Лунапарк - гість з Чехії, що вже стало традицією під час святкувань у ЖК «На Щасливому». Яскраві каруселі й гойдалки мали особливий попит серед дітлахів.

- На Різдво тут завжди своя особлива атмосфера. Вийшов на вулицю - й вже відчуваєш свято. Дуже вдячні що тут дотримуються традицій, що є капличка і на свята правлять службу. Обрядові пісні роблять цей день світлим й душевним.

 

Ну а святковою вишенькою точно буде феєрверк, - натхненно говорить мешканка району Світлана Шевчук.  

А феєрверк й справді був. До того ж цього року - унікальний. Вперше у Рівному відбувся музичний феєрверк у супроводі відомого твору композитора Миколи Леонтовича - «Щедрик».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень