Правоохоронці вилучили у рівнянина бурштину на понад півмільйона гривень (ФОТО)

Чоловік переконував, що йому каміння підкинули


Дев’ятого жовтня близько 18-ї години на автодорозі «Київ-Чоп» патрульні поліцейські зупинили автомобіль «Volvo S80», водій якого порушив правила дорожнього руху. Крім адміністративної відповідальності чоловікові тепер загрожує ще й кримінальна, адже в салоні його легковика виявили 11 мішечків бурштину-сирцю.

Водія «Volvo», який рухався із Рівного в напрямку Києва та перетнув суцільну смугу, патрульні поліцейські зупинили на  Корецькому посту. Порушником виявився  29-річний рівнянин. У салоні також перебувало двоє пасажирів. Оформити протокол працівники поліції не встигли, адже під час перевірки документів керманич різко рушив із місця та помчав у напрямку Корецького району.


За декілька хвилин правоохоронці продовжили спілкування із водієм, адже той змушений був зупинитися через пошкоджене колесо. Натомість пасажири «Volvo» кинулися тікати. Як пояснив згодом житель обласного центру, попутників він підібрав на в’їзді у Рівне, а хто вони і звідки — не знає.
 

Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили в спортивній сумці 11 поліетиленових мішечків із бурштином-сирцем, які, як стверджує водій «Volvo», йому підкинули пасажири. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.



Вилучене «сонячне» каміння, яке відправили для проведення експертизи, заважило 33 кілограми 550 грамів. Кому воно належить, звідки і куди його везли, наразі з'ясовують правоохоронці.

За фактом придбання або збуту чи зберігання майна, завідомо здобутого злочинним шляхом, за статтею 198 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження.


Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень