Рівнянину ледь не підірвали квартиру через …банкрутство заводу?

Нагадаємо, у суботу, 8 квітня, у багатоквартирному будинку на вулиці Івана Мазепи стався вибух

Там розірвався піротехнічний виріб, який зловмисники прикріпили до ручки дверей квартири. В ній з сім’єю проживає 39-річний рівнянин Олександр Величко.

Нам вдалося зв’язатися з чоловіком. Як розповідає Олександр, він є представником комітету кредиторів, що займається справою Рівненського заводу тракторних агрегатів.

Нагадаємо, 27 липня 2015 року господарський суд Рівненської області визнав банкрутом та почав ліквідацію ВАТ «Рівненський завод тракторних агрегатів».

Як розповідає Олександр Величко, організація, яку він представляє, намагається встановити, хто ж довів завод до банкрутства:

Ті люди, які допустили таке, не хочуть, щоб хтось це виявив. Вони вже намагалися двічі його довести до ліквідації, щоб потім послатися на рішення суду. Але Вищий господарський суд все-таки хоче встановити причини, хто довів до такого стану підприємство

Тож рівнянин вважає, що шляхом підриву дверей йому намагаються зашкодити розслідувати справу.

Нагадаємо, в серпні торік на території РЗТА розгорівся конфлікт. Тоді адвокат Олександр Величко зібрав місцеву пресу, щоб заявити про наміри увійти до приміщень, які нібито належать його довірителю. 

Втім, чи справді причетний вибух в оселі Величка до справи тракторного заводу  - встановлюватимуть правоохоронні органи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень