Рівнянин встромив ніж у спину дружині

В прямому значенні цього вислову

Близько 19-ї години в Рівному на вулиці Гагаріна за місцем проживання 30-річний рівнянин під час сварки із дружиною завдав їй два удари ножем у спину та зник з місця злочину.

Швидку медичну допомогу пораненій викликали сусіди. 30-річну жительку обласного центру госпіталізували в торакальне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні.

Як повідомляє ГУ Нацполіції, ввечері між подружжям виник конфлікт, під час якого чоловік схопився за ножа та двічі вдарив свою дружину в спину. Зрозумівши, що накоїв, зловмисник втік з місця злочину. В ході проведення розшукових заходів оперативники встановили місце перебування чоловіка та затримали його.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, та обрали міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Зловмисник раніше до кримінальної відповідальності не притягався та у поле зору поліції не потрапляв. Потерпіла перебуває під наглядом медиків, її життю нічого не загрожує. Подружжя виховує доньку. Обоє ніде не працюють.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень