Чоловік у Рівному тримав дівчину у полоні два дні

Молоду жінку визволяли надзвичайники та поліція

Напередодні, близько 21 години, до поліції звернулась мати 18-річної дівчини з міста Хмельницький і повідомила про те, що у Рівному в зачиненій квартирі її доньку другий день незаконно утримує 24-річний чоловік.

У пари виник конфлік і рівнянин зачинив та не випускав з кварири дівчину попри її волю. Дівчина подзвонила до матері, а та одразу набрала 102.

Патрульні прибули за вказаною адресою на вулиці Коперника та справді виявили зачинену громадянку, яка потребувала допомоги. Щоб визволити полонянку з зачиненої картири, на місце викликали рятувальників. Після того хмельничанку доставили до міського відділку для написання заяви, а чоловіка, який утримував зачинену дівчину, для надання пояснень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень