Жителі Здолбунова можуть спати спокійно: у місті прикрили одну нарколабораторію

У місцевого жителя знайшли лабораторне обладнання для виготовлення наркотиків та тисячу таблеток

Правоохоронці затримали двох чоловіків із наркотиками та спеціальним обладнанням. Нині речовину досліджують у лабораторії. Чоловіків затримали.



За попередніми даними, під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 31-річного здолбунівчанина оперативники Здолбунівського відділення поліції знайшли поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною, схожою на перветин, вагою 10 грамів.



А в автомобілі «Mazda-6», яким користується 32-річний місцевий житель, поліцейські виявили електронні ваги, скляну трубку з нашаруваннями та пластикову коробку з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на перветин, вагою 20 грамів.

Крім того, у гаражному приміщенні вилучили 952 таблетки, які використовуються для виготовлення наркотичного засобу перветин, лабораторне обладнання для виготовлення наркотиків, дві ємкості з рідиною, зовні схожою на соляну кислоту та речовину, ззовні схожу на фосфор.



За усіма фактами розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів  чи психотропних речовин без мети збуту) частиною 1 статті 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень