Рівнянин придумав, як розвантажити рух у центрі Рівного

І зареєстрував петицію на сайті міської ради

На сайті міської ради Рівного напередодні зареєстрували нову електронну петицію. Уже не вперше питання стосується організації дорожнього руху у центрі міста.

Автор петиції Андрій Бернадський пропонує побудувати міст або навіть тунель під залізничними коліями на вулиці Пересопницькій. Свою ідею мотивує тим, що це суттєво розвантажить рух у центрі міста.

Текст петиції подаємо без змін:

Розробити спільно із дирекцією Львівської залізниці план та побудувати міст або тунель (в залежності від висновків спеціалістів) який дасть можливість перетинати автомобілям та пішоходам залізничний переїзд на вулиці Пересопницькій (поблизу продовольчого ринку) незалежно від наявності або відсутності руху поїздів.

Вказане сприятиме значному розвантаженню руху автомобілів центром Рівного, а також, знизить ризик для пішоходів, які часто переходять залізничний переїзд практично перед самим потягом. Для залізниці вказане дасть можливість вільно протягом будь-якого часу проводити маневрову роботу без створення перешкод при цьому для перетину залізничного переїзду.    

Підтримати цю петицію можна тут.

Нагадаємо, аби влада міста розглянула петицію, вона має набрати 300 голосів. До слова, ця петиція стала 264-ою на сайті міської ради, яку зареєстрували та ініціювали рівняни.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень