Рівнянин замовив в Україну ліки для виготовлення психотропних наркотиків (ФОТО)

Це тисяча чотириста пігулок

Служба безпеки України попередила на митному посту «Ягодин» ввезення великої партії медичних препаратів для виготовлення психотропних наркотиків.

Про це повідомляє речник СБУ Рівненщини Інна Ілючок на своїй сторінці у Фейсбук.

«Під час огляду легковика правоохоронці виявили тисячу чотириста пігулок, прихованих від догляду. Вилучений медичний препарат містить псевдоефедрин та використовується для виготовлення психотропної речовини «первітин».

 

Наступного дня оперативники спецслужби затримали мешканця Рівного, який замовив перевезення препарату з Європи для продажу місцевим наркозалежним», – зазначено в повідомленні.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України. Наркоділкам повідомлено про підозру в скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень