Рівнянин хотів повіситися через нещасливе кохання та алкоголь (ФОТО)

Патрульні приїхали втихомирити хуліганів, а натомість рятували самогубцю

У суботу рівненські патрульні отримали виклик, що у дворі на Княгині Ольги є група нетверезих осіб з битами, які лякають перехожих. Про це Патрульна поліція Рівного повідомляє у себе на сторінці в ФБ.

Патрульні прибули на вказане місце і поки вони втихомирювали молодих людей, які відзначали свято, один з інспекторів побачив у відчиненому вікні на першому поверсі молоду жінку, а позаду неї - чоловіка в зашморгу на дверях.

Як виявилось пізніше, 35-річна жінка відпочивала з цією ж компанією, а чоловік - її колишній, котрого нещасливе кохання в суміші з алкоголем штовхнуло на необдуманий крок.

Один з іспекторів якнайшвидше спробував потрапити до квартири через вікно та почав знімати чоловіка, який вже задихався. Жінка в квартирі запевняла, що вона не бачила, як чоловік змайстрував собі зашморг.

Спільними зусиллями усіх присутніх чоловіка вдалось звільнити із зашморгу та привести до тями.

Лікарі, які негайно прибули на виклик, запевнили, що ще півхвилини - і 29-річного чоловіка б не стало.
 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень