Рівнянин в шоці від вчинку поліцейського

Адже той його майстерно засоромив за порушення

Громадський активіст з Рівного Роман Сидорчук (на фото вгорі) поділився враженням від спілкуванням з поліцейським у соцмережі Фейсбук:

Поділюсь шоком.

 

Я не знаю,  за якими методиками навчають нашу нову поліцію Serhii Merchuk та Оксана Юрченко, але мене вже 2 дні криє цей психологічний Шаолінь. 

#Каюсь. Нещодавно проїжджаючи в районі Бронників, трошки "нагрішив", що й було помічено екіпажем поліції. За період реформи - це перший мій досвід спілкування. І скажу чесно, я чекав (мабуть, звичка від міліції лишилась) "наїзду". Та патрульний "В" настільки гарно й тактовно ввів мене в стан сорому за свій вчинок, закликав до громадської свідомості, побачивши малюнок тризуба на машині - звернувся до патріотичних почуттів... що я був просто розчавлений таким психологічним айкідо. 

 

Фінал. Коли він побачив, що я вже повністю розгублений, провів#FATALITY. Дослівно: "Ви вчинили правопорушення, і я зобов'язаний Вас оштрафувати. Та якщо Ви пообіцяєте не порушувати більше, а на суму штрафу купити жінці квіти, я Вас відпущу".....

 

Ніколи не думав, що це так на мене подіє. Реформа - ти є.
"В", я звітую квітами :)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: поліція
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень