Рівняни зможуть дізнатися власну групу крові та отримати подарунок

У понеділок

Рівнянам пропонують перевірити власну групу крові та отримати за це подарунок. Акцію проведуть у понеділок 2-го квітня на третьому поверсі ЦУМу. Її організатори - Народний клуб «Верес» і магазин меблів «Дубок». Детальніше про акцію розповідає директор клубу «Верес» Євгеній Донцов:

В універмазі на третьому поверсі другого квітня з 10 години по 19 буде така акція «Прийди і перевір свою групу крові». Будуть лікарі. Процедура займає дві-три хвилини, коли ви можете здати швиденько пробу крові - вам дадуть табличку, яка у вас група крові.

Першій сотні рівнян, які зареєструються на аналіз групи крові, обіцяють подарувати ледлампи. Крім того, серед учасників "Дубок" після завершення акції розіграє диван. «Верес» даруватиме сувеніри та футболки спортсменів клубу, які зіграли у переможному матчі «Верес» - Динамо з рахунком 3:1. Організатори кажуть, що таким чином планують створити базу донорів для зручності роботи станції переливання крові.

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень