Рівняни живуть у гуртожитку без світла, газу і тепла

Опалення у них немає ще від минулої зими

У гуртожитку на вулиці Відінській, 41 люди живуть без комунальних послуг.

Їх їм відключив власник приміщення нібито за несплату. Утім, люди, які десятки років проживають у гуртожитку, запевняють: за комірне платять справно.

Цю ситуацію вони пов’язують з іншим, говорить представниця мешканців Оксана Нитковець:

- Вони створили такі умови, на нашу думку, у зв’язку з тим, що проводять у цьому гуртожитку реконструкцію. П’ятий поверх вже вони закінчили, зробили одно-, дво-, трикімнатні квартири. Мешканців гуртожитку, які проживали на п’ятому поверсі, переселили на четвертий. Зараз вони створюють такі ж умови, щоб і мешканці 4-го поверху пішли на вулицю.  

Тож вони прийшли на сесію Рівнеради з проханням, аби міська влада створила депутатську комісію з приводу їхнього питання і прийняла приміщення у комунальну власність.

Утім, гуртожиток – це приватна власність фірми «Аронж», тож що власник там робить - його справа, каже міський голова. Але лист про готовність прийняти гуртожиток у власність міста Володимир Хомко уже надіслав.

А от щодо комунального колапсу – розбиратиметься депутатська комісія.

Нагадаємо, у травні поряд із гуртожитком почали зрізати дерева. Тоді навіть викликали поліцію, адже рівняни побоювалися, що це роблять задля нового будівництва. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень