Рівняни залишились без субсидій

Через Кабмін

З початку місяця жителі Рівного не отримують урядової знижки на сплату комунальних послуг.

За словами начальника міського управління праці та соціального захисту населення Віри Мельник, така ситуація склалася через те, що Кабмін досі не ухвалив нову постанову про нарахування субсидій, а попередня уже втратила чинність:

Із жовтня ми не нараховуємо субсидій, оскільки попередня постанова передбачала призначення субсидій на неопалювальний період – до 30 вересня. Тому нині ми приймаємо заяви, але вони просто лежать. За два тижні уже прийняли понад три тисячі заяв. Однак це менше, ніж у минулі роки.

Заявників попереджують, що коли вийде нова постанова, їм, ймовірно, доведеться повторно звернутися в управління, аби внести додаткові відомості.

Вони можуть стосуватися, зокрема, сплати аліментів.

Також раніше повідомлялося, що особи, чий будинок має загальну площу 200 м. кв., не матимуть права на субсидію. Нова постанова ж, за попередньою інформацією, передбачає, що враховуватимуть тільки опалювальну площу.

Найбільш поширена причина, через яку рівняни втрачають право на отримання субсидії – родичі за кордоном.

Частина людей просто «виписують» цих членів сім’ї з житлової площі.

До слова, не нараховуватимуть урядової знижки на сплату комунпослуг тільки тим, хто перебував за кордоном понад два місяці. При цьому враховуватимуть тільки два попередні квартали.

Нагадаємо, в Україні запрацював Єдиний державний реєстр отримувачів субсидій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень