Рівняни штурмують управління соцзахисту через субсидії

У Рівному більше сорока тисяч родин отримують субсидії.

В управлінні соцзахисту впевнені, що з настанням опалювального періоду кількість отримувачів зросте ще більше у зв‘язку зі зростанням тарифів на газ та тепло, що подорожчало з 1 липня.

За словами начальника відділу призначення субсидій та держдопомог Маргарити Жолобової, рівняни, особливо похилого віку, які вже понад рік отримують субсидії, буквально штурмують управління. Людей цікавить перерахунок субсидій.

Пані Жолобова вкотре наголошує – перерахунки здійснюватимуться автоматично і повідомлення про знову нараховану субсидію прийде практично до кожного поштою. Виняток складають лише мешканці приватного сектору та власники автономного опалення.

«Будинки, які обслуговуються Рівнетеплоенерго, отримають повідомлення про призначення субсидій разом із платіжками від Тівнетеплоенерго. Будинки, це в основному приватний сектор – з газовим опаленням та власники автономного опалення  - повідомлення про призначення субсидії можуть отримати у філіях управління за місцем реєстрації, тобто у ЖКП», – зазначила Жолобова.

Додамо також, що в літній період суттєво зменшилася сума нарахованих рівнянам субсидій. У багатьох вона є нульовою. Якою компенсація буде восени – в управлінні соцзахисту передбачити не беруться.

Зауважимо, що з початку цього року і завершення опалювального сезону навесні на субсидії у Рівному пішло більше шести мільйонів гривень, а середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство  на місяць складав 1200 гривень

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень