Рівняни пікетують під стінами облради (ФОТО)

Чимало рівнян прийшли сьогодні під стіни Рівненської обласної ради, аби відстояти свої інтереси.

Зокрема перед початком сесії зустрілися десятки пенсіонерів, які стурбовані подорожчанням та відміною маршруту до Новоукраїнки.

Нагадаємо, конфлікт з цим маршрутом назрів на початку квітня через відмову держави з 2016 року надавати субвенції перевізникам як відшкодування вартості проїзду пільговиків. У зв’язку з цим квиток до Садових ділянок для пенсіонерів мав зрости у ціні з 3 до 8 гривень. Пасажири маршруту навіть блокували рух автобусу на автовокзалі. Через бунт обласна влада домовилася з перевізником, що до 1 липня вартість проїзду залишать на рівні 4-х гривень.

[media=64051] [media=64054]

Додамо, що саме сьогодні запланована чергова зустріч перевізників Садових ділянок та пенсіонерів.

Також на майдані Просвіти можна побачити чимало людей у військовій формі. Вони вимагатимуть визнання та легітимізації Українського Добровольчого руху та визнання воїнів-добровольців учасниками АТО та бойових дій.

Акцію «Добровольцям – заслужене визнання» організував Національний Рух «Державницька Ініціатива Яроша». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень