Рівняни озеленили Гідропарк

Готуючись до масштабної акції

Кілька десятків дерев на Гідропарку висадила громадська організація «Сад історій» спільно з волонтерами.

Крім того, активісти прибрали зону від сміття та облагородили її. Про хорошу справу йдеться на сторінці ГО «Сад історій» у Facebook.

На Гідропарку рівнян(к)и додали 20+ дерев, які вже зробили цей простір доглянутим, тепер ще більше помітна турбота і бажання людей навести лад та озеленити все навколо. Ця зелена зона змінилась і не виглядає такою закинутою, непотрібною.

Відвідувачі помічатимуть зміни і все більше людей захоче тут прогулятися. А там точно цікаво, є чаша, є дитяча лазанка, є став і річка! І є наші дерева, які будемо вирощувати та доглядати на радість кожному(-ій)!

Організація називає захід розминкою до масштабнішої акції з озеленення. Нагадаємо, що в Україні 21 березня хочуть висадити 1 млн дерев протягом дня. До ініціативи долучаються колективи підприємств, комунальних закладів, громадські організації з різних областей.

Висадку сьогодні можна назвати «розминкою», «тренуванням» команди Озеленення Рівненщина до акції 21 березня з висаджування 1 000 000 дерев в Україні. Активіст(к)и проєкту дуже допомогли нам і презентували важливий для нашої справи інвентар.

В групі Озеленення Рівненщина пишуть, що «Сад історій» також провів інструктаж волонтерам, як правильно висаджувати саджанці.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень