Рівняни обирають піцу та суші: відгуки про заклади міста

Своїми враженнями рівняни залюбки діляться у соцмережах

У соцмережі вКонтакті уже не перший рік діє спільнота "ВИЛКА - книга по закладах відпочинку Рівного", де рівняни залишають свої як схвальні, так і не дуже відгуки щодо закладів громадського харчування і відпочинку.

Впродовж останнього часу дедалі більше з'являється постів саме про піцу та суші, які готують у Рівному. Ми відібрали кілька останніх, які рівняни залишили у мережі. Прикметно, що рівняни пишуть не тільки про відвідування кафе чи ресторанів, а навіть про їжу, яку замовляють додому.

 

 

 

Чимало людей уже звикли користуватися "ВИЛКОЮ", аби з коментарів, які залишають під дописами, зробити висновок для себе.

 

 

Крім схвальних відгуків трапляються і своєрідні застереження, які зазвичай викликають найбільшу хвилю коментарів.

 

 

Якщо раніше заклади італійської піци та японських суші були окремими, тепер працює чимало таких, які готують одночасно ці найпопулярніші страви.

 

 

До слова, багато рівнян викладають у мережу ще й фото рахунку за свою вечерю чи обід, аби іншим було легше зорієнтуватися у сумах.

 

 

 

До слова, із наближенням Нового Року жителі міста цікавляться новорічними пропозиціями розважальних закладів. Ми уже намагалися з'ясувати, скільки коштує проведення корпоративної вечірки у рівненських кафе та ресторанах. Проте, зустріч безпосередньо новорічної ночі коштує дорожче. Але про це читайте згодом.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень