Скільки коштує новорічний корпоратив в рівненських закладах? (ЦІНИ)

Наближаються новорічні свята і актуальним стає питання, скільки ж коштуватиме відзначити корпоратив в розважальних закладах Рівного

Отож, ми поцікавилися прайсом в 9 відомих рівнянам закладах.

Святкування в Skybar Manhattan, що в центрі міста, за адресою вул. Соборна, 112, обійдеться рівнянам в 450-500 гривень з людини. Ціна залежить від меню, в неї вже входить шоу-програма.

Кафе-бар «Шоколад» пропонує ціну в 320-400 гривень. Залежить вона теж від складу меню. Розташований заклад за адресою вул. Соборна, 16. В ціну також входить і розважальна програма.

Ресторан «Бармаки», включно з розважальною програмою, пропонує ціну в 400-450 гривень з людини. Розміщений заклад на окраїні Рівного, за адресою вул. Костромська, 41 Б.

Ресторанно-оздоровчий комплекс «Підкова» пропонує ціну в 435-474 гривень з людини. Ціна залежить від меню. До її складу входить і розважальна програма. Розміщений комплекс за адресою вул. Івана Підкови, 17а.

Кафе «Млин», що в районі Рівного «Ювілейний», за адресою вул.. Соборна, 372, пропонує за новорічний корпоратив ціну в 250 гривень з людини. В ціну включена розважальна програма.

Ще одне кафе в мікрорайоні «Ювілейний» під назвою «Козацькі забави» пропонує ціну в 320 гривень з людини (плюс розважальна програма). Знайти заклад можна за адресою вул. Соборна, 420.

Ціну в 370 гривень з людини пропонує кафе «Іоланта», що на Данила Галицького, 9В. В ціну також входить розважальна програма.

Ресторан «Блюз», що в центрі міста, пропонує широку варіацію ціни, адже можна скласти меню і від 80 до 500 гривень за людину, в залежності, що ввійде до його складу. Адреса закладу: вул. 16 Липня, 7.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень