Рівняни можуть стати волонтерами Різдва

У Рівному стартує акція «Доброго Різдва»

Мета події - приділити увагу малозабезпеченим сім’ям або родинам, які живуть за межею бідності.  Адже у Рівному мешкає 766 людей, які зовсім не мають близьких та родичів. Ще майже тисяча - малозабезпечених сімей, або родин, які живуть за межею бідності. Тож, щоб зробити їм приємне, потрібно принести подарунок від своєї сім`ї у волонтерський Центр.

Він розмістився у Виставковій залі Міського будинку культури у парку Шевченка, розповідає заступник міського голови Галина Кульчинська:

 

 

- Стати волонтером Різдва – це означає прийти сюди з 21 по 30 грудня з 15:00 до 20:00 години, принести подарунок від своєї родини родині, яку ти не знаєш і не побачиш, яка не отримує подарунків, тому що немає від кого і немає такої можливості. Давайте поможемо цим людям, які біля нас весь час. Для них Різдво – це зовсім інше, ніж у нас.

 

Організатори просять не приносити одяг. Водночас подарунком можуть стати речі домашнього вжитку, якими ви не користуєтесь. Наприклад, набір рушників, скартертина, електрочайник, кавові або чайні горнятка, вази чи сувеніри.

Для уточнення інформації можна телефонувати за номером 63-58-56, або ж знаходити спільноти «Доброго Різдва» у соцмережах. А в переддень Різдва - 4, 5 та 6 січня, волонтери разом з працівниками соцзахисту розвезуть подарунки по домівках родин, яким вони призначені.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень