Рівняни бігатимуть серед ночі центром міста, аби відремонтувати душову та туалет дітям

Вихованцям навчально-реабілітаційного центру

У Рівному вдруге пройде благодійний нічний забіг Rivne Night Run-2017, який організовує клуб рівненських бігунів Rivne Running Club. Цього разу кошти збиратимуть на покращення умов проживання однієї з груп Рівненського навчально-реабілітаційного центру.

Проектом ремонту займається підприємець і політик Роман Денисюк. В планах до 20-го липня відремонтувати кімнати для вмивання, туалет і душову, якими користуються 23 дитини з проблемами мовлення та розвитку.

Багато з них позбавлені батьківського піклування з різних причин, зазначають вихователі. Наразі проводиться збір коштів на ремонт і Rivne Running Club теж вирішили допомогти, розповідає керівник клубу Сергій Ющишин: 

Ми традиційно продовжуємо нашу серію благодійних забігів. Цього разу я побачив Романове повідомлення про збір коштів на ремонт. Якраз на той момент ми (Rivne Running Club, - ред.) шукали цілі для нового забігу, тож це була гарна можливість долучитися.  

Забіг розпочнеться в суботу, 15-го липня, о пів на 10-ту вечора. Дистанція складатиме три кола – від майдану Незалежності, через готель Мир, далі бігуни рушать на вулицю Кавказьку та Петлюри, а закінчать на Міцкевича.

Довжина одного кола - 2 кілометри. Учасники благодійного забігу також повинні заплатити реєстраційний внесок – 75 гривень, а натомість отримають всілякі медалі та браслети. Організатори очікують побачити серед бігунів багато «цікавих» облич.

Охочі перерахувати кошти на ремонт Рівненському навчально-реабілітаційному центру можуть користуватися номером цього банківського рахунку:

4731 2191 0090 8171 (Приватбанк) Денисюк Роман Віталійович.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень