Рівнянку, що вбила чоловіка на очах у дітей, оголосили у міжнародний розшук

Нові подробиці резонансного злочину оприлюднили в ГУНП в Рівненській області

Восьмого лютого у Рівному 23-річна дружина завдала численні смертельні ножові поранення чоловікові. Заховавши тіло у кладовці зйомної квартири, зателефонувала матері, аби та погледіла двох онуків, бо їй терміново потрібно на відпочинок. Зараз поліцейські встановлюють місцезнаходження жінки. Як повідомляв сайт Радіо Трек, вона полетіла у Єгипет

Про зникнення 37-річного чоловіка до поліції дев’ятого лютого о 18-ій годині повідомив його товариш. Оперативники одразу розпочали розшукові заходи.

Як з’ясували поліцейські, подружжя перебувало в офіційному шлюбі, але вже вісім місяців разом не проживало. Дружина разом із дітьми (півтора і три роки) залишилися на орендованій квартирі на вулиці Пластовій (колишня Остафова).

 

Восьмого лютого до неї навідався чоловік. Що призвело до таких трагічних наслідків, встановлюють правоохоронці.

Однак напередодні вбивства дружина забрала з перукарні, де працював загиблий ("Серж" на вул. Шевченка), гроші з сейфу, сума яких допоки невідома.

Спочатку під час огляду помешкання поліцейські нічого підозрілого не виявили.

Однак один із оперативників разом із товаришем загиблого помітили у кладовій кімнаті під полицями на підлозі ногу чоловіка.

Поліцейські у підсобці виявили тіло чоловіка, замотане у поліетиленові пакети для сміття, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області – начальник кримінальної поліції Сергій Волков. 

Під час поверхневого огляду на тілі загиблого  виявили чотири проникаючі ножових поранення: два – у живіт, один – у грудну клітку під серцем та ще один – у бік.

У вчиненні злочину обґрунтовано підозрюється його дружина.

Зі слів сусідки, у подружжя частенько виникали сварки.

Того дня вона чула: «Рятуйте, бо вбивають!».

Коли постукала у двері, їй ніхто не відчинив. Однак не зважила на це, бо крики з сусіднього помешкання було чути постійно.

Як зазначив Сергій Волков,

Жінка після скоєного злочину того ж дня опівночі покинула територію України та з аеропорту Бориспіль вилетіла до Єгипту.

 

Її оголошено в міжнародний розшук.

Вирішується питання про повідомлення зловмисниці про підозру.

За фактом умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування.
Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень