Рівнянка розкритикувала запланований на завтра забіг у вишиванках

Рівнянам пропонують пробігти у національному одязі два, шість та 12 кілометрів.

Забіг RIVNE PATRIOTIC RUN 2016 має розпочатися 24 серпня о 10 годині ранку

Втім, ідея бігати у вишиванках сподобалася не всім. Рівнянка Віка Чернова - одна з них. Ось що вона написала у соцмережі Фейсбук:

Віку Чернову підтримали й інші городяни:

Оксана ЮрченкоОксана Юрченко Я сьогодні спіймале себе на думці, що той хто найближчими днями не одягне вишитий одяг, буде виглядати білою вороною)) шкода, що у нас любов до Батьківщини звелась до шароварщини та хуторянства, при всій моїй глибокій пристрасті до національного одягу.

Kostiantyn  IarovykhKostiantyn Iarovykh А я очень удивился большому количеству вышиванок "made in China" в городе... Вот в них и бегать не зазорно. А в настоящей, вышитой руками, только в праздник выходить!

Таня ХомякТаня Хомяк З такими темпами забудем саме сакральне призначення вишиванки- оберегу сім'ї і родини.

Але тут же в коментарях пояснили, що вишиванку для забігу видадуть організатори заходу. Тож псувати потом унікальні нарядні вишиванки, тим паче ті, які дісталися від предків, не доведеться.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень