Рівнянка поскаржилася, що на ринку обласного центру продають зіпсоване м'ясо (ФОТО)

Воно, за її словами, смерділо

Про цей випадок жінка написала у Фейсбук:

Лана Блонд 5 год Героїв пртрібно знати в обличчя!!

 

Сьогодні чоловік у м'ясному павільйоні центрального продуктового ринку продавав зіпсовану м'ясну продукцію. Коли я купувала в нього м'ясо для дітей, навіть оком не моргнув. Смердючу вирізку по 110 грн за 1 кг зважив на більш ніж 200 грн, вкинув у пакет і зав'язав, сподіваючись на те, що я не буду розв'язувати, поклав ще в один кульок. А ще зробив знижку на 3 грн.

 

Прийшовши додому, я, відкривши цей пакунок, не могла вивітрити квартиру. Гроші мені повернули, але директор ринку захищав продавця навіть тоді, коли я передивилася все м'ясо на вітрині! З того асортименту тільки 2 шматки виявилися без смердючого зараху. На мою скаргу та запитання "що будемо робити?" директор ринку відповів: "Нічого. Ви ж коли спідницю вибираєте, то міряєте та дивитеся яка вона?"

 

А де ж санстанція? Чому таким закладам дозволяють труїти дітей?! То я близько біля базару живу. А як же ж інші люди? Старенькі, малозабеспечені й з малими дітками мами? Хто їх має захистити від отруєння смердючим та неякісним м'ясом?! Це свавілля і жага наживи. Всі покривають один одного!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень