Рівнянка перебуває у лікарні у важкому стані. Їй збирають кошти на лікування

У чоловіка не вистачить заощаджень

Рівнянці збирають допомогу на лікування важкої двобічної пневмонії та ниркової недостатності.

Ірина Герасимчук, мати двох малолітніх дітей, нині перебуває у відділенні інтенсивної терапії Рівненської обласної клінічної лікарні, повідомив Радіо Трек цивільний чоловік Ірини Павло Михалюк:

На цей час вона підключена до апарату штучної вентиляції легень, нирки самостійно не працюють, тричі на тиждень їй роблять гемодіаліз (позаниркове очищення крові при гострій і хронічній нирковій недостатності).

 

Стан хворої важкий, декілька днів Ірина була непритомною. У п’ятницю, 19 березня, Ірина прийшла до свідомості, однак самостійно говорити не має можливості через значні труднощі при диханні.

 

Для продовження боротьби за життя матері двох дітей та моєї цивільної дружини Ірини я щодня за власні кошти закуповую необхідні медикаменти, витрачаючи за один день понад 5 000 грн для придбання ліків.

 

На цей час за понад тижневий період лікування Ірини я витратив дуже багато власних заощаджень. Наш лікар пояснив, що перебування Ірини на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії може продовжуватись тижнями.

[media=222083][media=222085]

За словами Павла, у нього не вистачить коштів повністю оплатити лікування, тож просить допомоги.

Кошти просять надсилати на рахунок «ПриватБанку»

 

на ім’я Герасимчук Ірина Вікторівна

 

4149 4390 1319 3416

Павло Михалюк пояснює, що у його цивільної дружини є двоє дітей від колишнього шлюбу. На підтвердження викладеної інформації надіслав скани довідки з лікарні та паспортів.

Крім того, Павло лишив контактний номер телефону:  +38 (097) 79 50 026

[media=222084][media=222082]

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень