Рівнянка каже, що побачила ТОЙ світ. Під час хірургічної операції

Свої відчуття вона описала у соцмережі Фейсбук

Яна Бернадзька - із села Яринівка Березнівського району. Якийсь час працювала спеціалістом відділу управління праці та соціального захисту населення Сарненської райдержадміністрації.

Про те, який ТОЙ світ, вона написала таке:

Яна Бернадзька 22 січня о 22:25 · Що таке операція? Це пацієнт між життям і смертю.

 

Чи існує (той), другий світ? Скажу вам: "Так". Сама була в шоці чи в маренні. Але скажу, що переконалася на собі, що все ж таки існує другий світ, той, у якому нема злоби, злості, немає ворогів. Коли приходиш до воріт, які тобі відкриваються, ти бачиш, як у другому світі все чудово, все добре. Тебе гостинно приймають. Коли ти бачиш рідних, близьких тобі людей, і вони тебе питають, що ти тут робиш, а я відповідаю,що сама не знаю. Коли потім підходить сам чоловік (мабуть сам Бог) і каже тобі, що тобі до нас ще рано. Твого дерева ще немає тут. Ти до нас не скоро ще прийдеш.

 

І я повернулася до життя. Скажу з упевненістю у 100 відсотків: інший світ є, де колись будемо ми, доглядати кожний за своїм деревцем. Адже у кожного воно своє. Дбайте про нього! І у вас все буде добре. Я сьогодні переконалася, коли мені робили операцію.

 

А особливо хочу подякувати Євгенівні з Яринівського ФАПУ. Дякую Лікарям, що витягнули мене з того світу!

Яна Бернадзька

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень