Рівнянка каже, що побачила ТОЙ світ. Під час хірургічної операції

Свої відчуття вона описала у соцмережі Фейсбук

Яна Бернадзька - із села Яринівка Березнівського району. Якийсь час працювала спеціалістом відділу управління праці та соціального захисту населення Сарненської райдержадміністрації.

Про те, який ТОЙ світ, вона написала таке:

Яна Бернадзька 22 січня о 22:25 · Що таке операція? Це пацієнт між життям і смертю.

 

Чи існує (той), другий світ? Скажу вам: "Так". Сама була в шоці чи в маренні. Але скажу, що переконалася на собі, що все ж таки існує другий світ, той, у якому нема злоби, злості, немає ворогів. Коли приходиш до воріт, які тобі відкриваються, ти бачиш, як у другому світі все чудово, все добре. Тебе гостинно приймають. Коли ти бачиш рідних, близьких тобі людей, і вони тебе питають, що ти тут робиш, а я відповідаю,що сама не знаю. Коли потім підходить сам чоловік (мабуть сам Бог) і каже тобі, що тобі до нас ще рано. Твого дерева ще немає тут. Ти до нас не скоро ще прийдеш.

 

І я повернулася до життя. Скажу з упевненістю у 100 відсотків: інший світ є, де колись будемо ми, доглядати кожний за своїм деревцем. Адже у кожного воно своє. Дбайте про нього! І у вас все буде добре. Я сьогодні переконалася, коли мені робили операцію.

 

А особливо хочу подякувати Євгенівні з Яринівського ФАПУ. Дякую Лікарям, що витягнули мене з того світу!

Яна Бернадзька

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень