Син військовго авіатора, випускник ПДМ м. Рівне, відзначився на чемпіонаті Європи з Ґо

Це один із відомих випускників Палацу

Артем Качановський. Фото з мережі.
Артем Качановський. Фото з мережі.

24 спортсмени з 15 країн Європи пройшли попередній відбір до Чемпіонату Європи з Ґо. Серед них двоє представників Рівненщини, повідомляє обласне управління молоді та спорту. 

 - Україну представляли два майстри спорту України міжнародного класу з Ґо Андрій Кравець та Артем Качановський (обидва представники Рівненщини).

 

За турнірними партіями слідкували вболівальники з усього світу, бо змагання проходили онлайн на міжнародному ігровому сервері OGS (https://online-go.com).  

 

Срібним призером цього чемпіонату став наш майстер спорту України міжнародного класу з Ґо Артем Качановський (Школа інтелектуальних видів спорту Рівненського міського Палацу дітей та молоді), - йдеться у повідомленні.

Відеотрансляцію проводили на Twitch каналі Європейської Федерації Ґо з коментарями в реальному часі від провідних спортсменів Європи.

Артем Качановський. Фото з мережі.
Артем Качановський. Фото з мережі.

Нагадаємо, Артем Качановський з семи років зацікавився японською грою Ґо. Він був учасником семи юнацьких чемпіонатів Європи та чотирьох юнацьких чемпіонатів світу з Ґо. Сьогодні є одним із провідних гравців у Європі.

Артем — чемпіон України 2009, 2010, 2011 2013, 2014 та 2016 років.

 

Досяг рівня 2 професіонального дана.

Його батько Володимир Качановський - військовий авіатор у минулому - досі викладає Ґо у Рівненському міському палаці дітей та молоді. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень