Рівнянам дадуть час на приватизацію житла

В зв'язку з впровадженням змін до законодавства все приватне житло повинно бути приватизоване

В разі відсутності приватизації житло переходить в комунальну власність міста. 

Сьогодні на засіданні сесії в комунальну власність перейшли квартири по вулицях Мельника, Млинівській, Грушевського та Безручка. Щоправда, ці квартири передали в комунальну власність через те, що їх не було кому приватизовувати. Люди, що проживали в цих квартирах, або померли, не залишивши нікому в спадок нерухомість, або виїхали з міста.

Міський голова Рівного Володимир Хомко відзначає, що влада намагається максимально відтягнути крайній термін, аби дати можливість жителям міста приватизувати своє житло. Далі пряма мова:

Ми навмисно затягуємо, ми не оформляємо документи на місто - приватизовуйте. Ну яким треба бути, не підберу слова, щоб за 25 років не зібратися, не встати з дивану й не приватизувати цю кваритиру? Нам вона не потрібна, йдіть і приватизовуйте. Ми відтягуємо цей період, нам не треба цього клопоту.

Загалом, неприватизованих квартир в місті понад три тисячі. Згідно зі змінами в законодавстві неприватизовані квартири мають перейти у комунальну власність, а їхні мешканці сплачуватимуть місту орендну плату за користування житлом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень