Рівнян тренуватимуть чемпіонки

У неділю, 27 березня, о 13:00 у Парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка відбудеться RivneRunDay – відкрите тренування Rivne Running Club (Рівненського клубу бігу)

Розминку проведуть майстри спорту міжнародного класу з легкої атлетики Ольга Котовська та Світлана Станко.

Нагадаємо, минулих вихідних О.Котовська перемогла у престижному марафоні у місті Тайпей (New Taipei City Wan Jin Shi Marathon), а С.Станко була 4-ою на півмарафоні у польському місті Ґдиня. Обидві спортсменки готуються до Олімпіади-2016.

Після розминки з майстрами усі учасники тренування проведуть колективні пробіжки, в рамках яких протестують бігові маршрути, які будуть в перспективі створені у парку.

Довідково:

Ольга Котовська, Майстер спорту міжнародного класу. Чемпіонка України з марафонського бігу. Переможниця марафонів у Кракові (2008 р.), Бормунті (2013 р.), Ренні (2014 р.), Тайпеї (2016 р.) а також переможниця та призерка інших міжнародних престижних пробігів у Європі та світі.

Світлана Станко, Майстер спорту міжнародного класу. Чемпіонка України з марафонського бігу. Переможниця Варшавського марафону, призер марафонів в Афінах, Лодзі та інших містах Європи та світу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень