У ПДМі говоритимуть про теорію трьох рукостискань

Це уже четверта зустріч батьківського форуму у Палаці дітей та молоді

Батьківський форум GLOBAL PARENT FORUM «NETWORKING як вихід на новий рівень комунікації. Теорія трьох рукостискань» розпочнеться сьогодні о 12.00.

Таку тему для традиційної, уже  четвертої зустрічі з батьками ПДМ обрав, йдучи в ногу з часом, завжди впроваджує сучасні технології позитивної співпраці педагогічного колективу з батьківською громадою закладу. Саме NETWORKING як соціальна та професійна діяльність дає можливість вибудувати довготривалі стосунки, що тримаються на довірі та взаємодопомозі.

Палац дітей та молоді є самодостатньою системою, де дитина може здобути знання та навички і, головне, реалізувати себе. Батьки ж тут повинні виступати партнерами, які зацікавленні в досягненнях своїх дітей. Тому завдання батьківського форуму полягає в тому, щоб знайти шляхи активного залучення батьків до спільної організаційно-масової діяльності ПДМ.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень