У Рівному показували фільми про війну на Сході

Рівненського автора Анатолія Жуковського, кіровоградських авторів та луганського режисера Євгена Дзюби

Сьогодні у Рівному показували фільми про війну на Сході.

Демонстрували їх з нагоди дня свободи та  гідності у Рівненському краєзнавчому музеї.

Зокрема, показували стрічки рівненського автора Анатолія Жуковського, кіровоградських авторів та луганського режисера Євгена Дзюби «УПА-Схід: сонце України зійде на Заході». Останній пояснив, що це його перший фільм й висловив свою думку, щодо подій, які призвели до трагедії на Донбасі:

–Я вважаю, що треба частину людей, які брали зброю, – розстріляти, а останніх, які голосували за ЛНР, відправти в Сибір чи куди вони там хочуть в Росію.

На показі були присутні й військові.  Зокрема, речник ОК "Захід" Віктор Шубець зазначив, що усі фільми обов'язково покажуть військовим, які не мали змоги потрапити до музею:

– Я обовязково візьму диски всіх трьох фільмів і розмножу для демонстрації в наших військових частинах. Не тільки в місті Рівне а й на інших теренах Західної України.

Додамо, що День Гідності та Свободи в Україні відзначається  щороку 21 листопада на честь початку двох революцій: Помаранчевої 2004 року та Революції Гідності 2013. До слова, завтра з цієї нагоди на Майдані Незалежності планується провести ряд заходів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень