«Рівнетеплоенерго» завершує опалювальний сезон з рекордними боргами: понад пів мільярда гривень

Більшу частину суми боргує населення

Пів мільярда гривень боргують споживачі у Рівному за тепло. При цьому населення заборгувало близько 400 мільйонів гривень, і це рекордний у плані боргів рік для тепловиків, каже керівник Рівнетеплоенерго Олександр Ющук.

До слова, на початку опалювального сезону борг складав трохи понад 100 мільйонів, а за зиму він зріс.

Полегшити місячний тягар для населення можливо, якщо зробити тариф двоставковим, і частину суми за спожите тепло платити влітку. Олександр Ющук каже, є приклади міст, де така схема успішно працює, і це краще для підприємства.

Втім, ідея потребує широкої інформаційної підтримки, адже населення може не зрозуміти, чому платити за тепло треба влітку. До слова, попри усі виклики, з якими зіштовхнулася Україна впродовж зимового періоду – рівненські тепловики свої зобов’язання виконали, забезпечили місто теплом, а згодом і гарячою водою, каже Олександр Ющук.

Докладніше про це й не тільки, у нашому Відкритому мікрофоні:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень