«Рівнеоблводоканал» облаштовує у місті дві сучасні зупинки

Незабаром вони з'являться на вулиці Степана Бандери у Рівному

Фото ілюстративне, "розумна зупинка" на Театральній площі у Рівному

Цього року поблизу «Рівнеоблводоканалу», що на вул. Степана Бандери, з’являться дві сучасні зупинки громадського транспорту.

Ця ділянка завжди була проблемною для рівнян, які не мають власного авто. Здебільшого цією вулицею курсують маршрутки міжміського сполучення, які не завжди зупиняються у спеціально облаштованій «кишені».

Розширяти та асфальтувати обабіч дороги місця під зупинки громадського транспорту вже почали працівники міськШЕУ. Роботи проводять на замовлення і за кошти «Рівнеоблводоканалу», розповідає директор підприємства Андрій Карауш:

Ідея облаштувати там зупинки громадського транспорту виникла у нас ще кілька років тому. Тож, отримавши погодження міськвиконкому, одразу взялися за роботу. Ці зупинки ми вирішили облаштувати насамперед для зручності наших працівників, яким щодня доводиться добиратися на роботу і з роботи громадським транспортом. А паралельно - робимо корисне і для решти рівнян.

Директор "Рівнеоблводоканалу" Андрій Карауш

За словами Андрія Карауша, облаштування дорожнього покриття проводять спеціалісти міського ШЕУ на замовлення підприємства:

А решту робіт будемо виконувати власними силами. Навіть самі зупинки намагатимемося зробити самі, аби зекономити кошти.

 

Врешті-решт, там будуть місця під рекламу, тож за кілька років всі ці витрати підприємству окупляться, а зупинки залишаться.

Незабаром на цьому місці облаштують "розумну зупинку". Фото - Рівне Вечірнє

Найближчим часом на місці «кишень» мають облаштувати дві сучасні конструкції з елементами «розумних зупинок». Їх оснастять електронним табло, зовнішнім освітленням, відеоспостереженням і кнопкою виклику екстрених служб.

Роботи з облаштування сучасних зупинок громадського транспорту планують завершити до кінця року.

До слова, дві зупинки на вул. Степана Бандери — не єдині, які взявся облаштовувати «Рівнеобловодоканал». Загалом у Рівному таких буде 12. Їх обладнають вони у місцях, де є ті чи інші об’єкти обласного водопостачального підприємства.

А на одній з таких зупинок - на вул. Чорновола, поблизу насосної станції Новий Двір, навіть встановлять пункт розливу артезіанської води. Утім, на підприємстві зазначили, що візьмуться за інші зупинки, лише коли матимуть на це кошти.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень