Рівненський військовий потрапив у ДТП у Львові?

Про це повідомляє ZAXID.NET та TSN.UA

Минулої ночі ночі у Львові затримали військову машину, за кермом якої перебували нетверезі вояки із зони АТО. Як повідомляє TSN.UA з посиланням  на ZAXID.NET, автомобіль "Mercedes Vito" з військовими номерами рухався проспектом Чорновола зі спущеним колесом.

Очевидці викликали поліцію.

Очільниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій повідомила, що це авто швидкої допомоги, яке належить військовим. Повідомляється, що за кермом перебував військовослужбовець родом з Рівненської області, який служить у 80-ій десантно-штурмовій бригаді. У його крові виявили 1,7 проміле алкоголю. Військова прокуратура Західного регіону підтвердила, що машина мала перебувати у зоні АТО.

Офіційні коментарі в оперативному командуванні "Захід" та у військовій частині у Львові журналістам Радіо Трек з цього приводу взяти не вдалося. Рівненські військові порадили телефонувати до Львова. Там, пославшись на зайнятість, порадили телефонувати пізніше. Проте, усі спроби були марні - ніхто слухавку вже не брав.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень